Karambol

2024.04.23. 07:21

Helyszíni fotókon a környei halálos baleset

Frontális baleset történt Környe főútján, egy zebra és egy buszmegálló közelében. A kamionbalesetben az egyik sofőr elhunyt, a másik járművet vezető férfit mentőhelikopter szállította kórházba. A balesethez a tatabányai hivatásos és az oroszlányi önkormányzati tűzoltók kaptak riasztást.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, frontális baleset történt Környe főútján, egy zebra és egy buszmegálló közelében péntek délelőtt, amikor kamion és kisteherautó ütközött a Beloiannisz utcában. A kamionbalesetben az egyik sofőr elhunyt, a kisteherautót vezető férfit pedig mentőhelikopter szállította kórházba. Az esetről több helyszíni fotót is kaptunk.

Kamion és kisteherautó ütközött péntek délelőtt Környén baleset
A kamionbalesetnek egy halálos áldozata is volt
Forrás: Tatabánya HTP

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez a tatabányai hivatásos és az oroszlányi önkormányzati tűzoltók kaptak riasztást. Az esethez kiérkező egységek a kisteherautóban egyedül utazó sofőrt feszítővágó segítségével a roncsból kiszabadították, kiemelték és a mentőszolgálat munkatársainak átadták, akik ezt követően mentőhelikopterrel kórházba szállították. Az egységek a továbbiakban áramtalanították a járműveket. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben.

Kamion és kisteherautó ütközött péntek délelőtt Környén baleset
Csúnyán összetört az érintett jármű
Forrás: Tatabánya HTP

Nemrég kiderült, hogy a mentőhelikopterrel elszállított sérültnek vérre is van szüksége, aki életveszélyes állapotban van. Jelenleg a budapesti Honvéd Kórházban ápolják a férfit koponya- és végtagsérülésekkel. Irányított véradás keretében az ország bármely véradó állomásán adható számára vér vércsoporttól függetlenül, mert cserélik a számára megfelelővel.

Kamion és kisteherautó ütközött péntek délelőtt Környén baleset
A kisteherautó sofőrje jelenleg is életveszélyes állapotban van
Forrás: Tatabánya HTP

A héten az alábbi helyszíneken és időpontokban várják azokat, akik vérükkel segítenének embertársaikon. Hétfő–csütörtök 8–15, péntek 8–12 óra: Tatabánya, Területi Vérellátó Intézet (Semmelweis út 2.). Hétfő 15–18 óra: Dad, Közösségi ház (Kossuth L. út 11.). Kedd 15.30–18 óra: Neszmély, Művelődési ház (Fő út 156.). Péntek 14–16 óra: Súr, Művelődési ház (Petőfi út 50.), 17–19 óra: Bakonyszombathely, Művelődési ház (Kossuth u. 46.). Szombat 9.30–14.30: Esztergom-Kertváros, Aranykorsó söröző (Damjanich utca 17.).

A Tények arról is beszámolt, hogy majdnem egy környei lakost is elsodort a kamion, ami kacsázni kezdett az úton, mielőtt áttért a szembe sávba és frontálisan ütközött egy kisteherautóval. A riportban elhangzott: azt feltételezik, hogy a kamionos rosszul lett, mielőtt megtörtént a tragédia. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában