Megmérettetés

2024.04.23. 07:22

Fodrászversenyen remekeltek az esztergomi iskola tanulói

Megcsillogtatták tehetségüket az esztergomi iskola növendékei "a folyók városában". A győri fodrászversenyen több kategóriában bizonyítottak, egyikük még különdíjat is bezsebelt.

Walczer Patrik

Kimagasló eredményeket értek el az Esztergomi SZC Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola tanulói, akik nemrégiben Győrben vettek részt egy fodrászversenyen. A Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium immár tizenkettedik alkalommal szervezte meg a Kossuth Kupát, amelyen remekeltek az esztergomi iskola diákjai.

Megcsillogtatták tehetségüket az esztergomi iskola növendékei "a folyók városában". A győri fodrászversenyen több kategóriában bizonyítottak, egyikük még különdíjat is bezsebelt.
Remekeltek a tanulók a győri fodrászversenyen.
Forrás: Esztergomi SZC Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola

Az oktatási intézmény beszámolója szerint a 12. évfolyamos Varga Hanna harmadik helyezést ért el a “Marcell vízhullám fésülés” névre hallgató kategóriában. A tizenkettedikes Meláj Anna és Basa Kitti is egyaránt negyedik lett, ők mindketten a “Fesztivál fonás” kategóriában indultak. A szintén 12. évfolyamba járó Kovács Antónia a „Csinibaba konty” nevű kategóriában versenyzett és ért el negyedik helyezést. Kiss Regina Kincső 11. évfolyamos tanuló is eredményesen zárta a győri versenyt, hiszen különdíjat érdemelt ki a “Szalon technika” kategóriában. 

Az iskola a közösségi oldalán gratulált a diáknak és egyben Vörösné Bernadett tanárnőnek, aki felkészítette a tanulókat a fodrászversenyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában