Tájékoztató

2024.05.08. 06:20

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint az M1-es autópályán felújítják a burkolatot az M15-ös Rajka csomópont és Hegyeshalom határ között, ezért a 165-ös és a 171-es kilométer között a Hegyeshalom felé vezető oldalon a forgalom a külső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leállósávra irányítják.

Új terelést építettek ki a tatai és a komáromi csomópontok között. A 71-es és a 82-es kilométer között Hegyeshalom irányába a leállósáv, valamint az ellenkező oldal belső sávja használható, a főváros irányába pedig a külső és a leállósávra terelik a forgalmat.

Az 1-es főúton,
- Bicskén, a 31-es kilométer környezetében csomópontot építenek, munkanapokon félpályás lezárás mellett dolgoznak.
- Szárliget térségében, a 42-es és az 54-es kilométer között közműépítés miatt az aktuális munkaterületnél forgalomkorlátozásra kell számítani. 

A 10-es főúton, Dorog belterületén, a 39-es kilométer közelében közműépítés miatt napközben sávlezárásra és esetenként jelzőőrös irányításra is számítani kell. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában