Kosárlabda

2024.04.26. 13:20

Fontos mérkőzés előtt áll a Lions

Zsinórban három vereség után szeretnének visszatérni az oroszlányiak a győztesek sorába. Az MVM-OSE Lions szombaton hazai pályán fogadja a körmendieket, kemény mérkőzésre számítanak Váradi Kornél játékosai.

Bottka Szabolcs

A legutóbbi idegenbeli vereség után mindenképpen jobb formában kell pattogtatnia a hétvégén a Lions csapatának. A Szeged elleni 6 pontos harmadik negyed egy mélypontnak tekinthető, ez minden szinten nagyon gyenge teljesítménynek számít. A sok eladott labda és a pontatlan triplázás mellett nem lehet mérkőzéseket nyerni, azonban az OSE szombaton hazai pályán száll szembe az Egis Körmenddel. Váradi Kornél, az oroszlánok edzője nem volt elégedet csapatával, külön kiemelte, hogy játékosai keveset faultoltak, ennek ellenére mégis sok pontot kaptak a Szegedtől.  Mindenképpen elvárja a kosarasaiktól, hogy csapatban dolgozzanak a következő fordulókban, senki nem helyezheti magát az OSE felé. A hétvégi összecsapástól is kemény négy negyedet vár, fókuszáltan kell pályára lépniük.

Zsinórban három vereség után vissza szeretnének térni az oroszlányiak a győztesek sorába. Az MVM-OSE Lions szombaton hazai pályán fogadja a körmendieket, kemény mérkőzésre számítanak Váradi Kornél játékosai.
Nehéz mérkőzés vár a Lions (fehérben) kosarasaira 
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

 A Körmend két győzelmet és két vereséget zsebelt eddig be az alsóházi rájátszásban, előző találkozójukon 9 ponttal verték az Atomerőmű SE-t. 
Gáspár Mátyás, az MVM-OSE Lions játékosának beharangozóját az alábbi linken láthatjátok: 

Kosárlabda, Férfi NB I./A, playout, 5. forduló

MVM-OSE Lions - Egis Körmend

Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, Oroszlány, szombat, 18 óra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában